Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Skolorientering"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Skolorientering


Här har kommer vi att samla kartor och övningar för skolorna i Vaxholm som idrottslärarna kan använda i undervisningen. Det kommer att finnas olika nivåer på övningar så att de kan användas för olika årskurser. 

Just nu finns det mest kartor. De fasta kontroller vid Campus Vaxholm är precis flyttade och ny banor till dessa kontroller är upplagda 2021-05-18.

Övningar:

Kartor:

Här finns ett dokument med några korta instruktionsfilmer från Svenska orienteringsförbundet att visa eleverna och en beskrivning hur man passar kartan.

Här är utbildningsmaterialet för Lärarfortbildningen i orientering och karta som Svenska orienteringsförbundet höll i Vaxholm 2019. Här kan ni få bra tips!

Waxholms OK kan även hjälpa till att anordna skolorienteringar med elektronisk tidtagning och ledare på plats. Det kostar då 2500 kr per dag. Kontakta oss på info@waxholmsok.se om ni är intresserade av detta. Vi kan ordna orientering i ert närområde men även längre bort om ni önskar okänd terräng. 

Hör gärna av er om ni har några frågor eller önskemål.

Inga nyheter är skapade

Postadress:
Waxholms OK - Orientering
c/o Nordqvist, Oxelslingan 10
18539 Vaxholm

Besöksadress:
Eriksö Gård
18535 Vaxholm

Kontakt:
Tel: 0704977462, 0706605392
E-post: info@waxholmsok.se

Se all info