Styrelsens sammansättning under 2022

Suppleant: Greta Hjelte Berndolf

Valberedning: Claudia Quas (ordförande), Hasse Malmberg, Susanne Höglund

Kommittéer 2022

Träningskommitté: Krister Gumaelius (sammankallande), Cia Fochsen,Therese Jernberg, Selma Gumaelius, Wilhelm Nordqvist

Arrangemangskommitté: Cia Fochsen (sammankallande), Krister Gumaelius, Hans Malmberg, Kjell Nordqvist

Mark och kartkommitté: Krister Gumaelius (sammankallande), Hans Malmberg, Björn Edén

Bredd och motionskommitté: Lena Gumaelius (sammankallande), Bernth Gustavsson, Peter Renberg, Björn Edén, Per Mosseby, Cordula Ljungqvist, Oscar Sturk, Anna-Lena Lövkvist Andersen

Trivselkommitté: Claudia Quas (sammankallande), Sofia Quas, Aleksandra Kowalczuk, Axel Nordqvist, Susanne Höglund, Anna-Lena Lövkvist Andersen

Kommunikationskommitté: Ellinor Mellberg (sammankallande), Susanne Höglund, Claudia Quas, Therese Jernberg, Peter Holm

Stug- och materialkommitté: Carl Johan Nilsson (sammankallande), Henrik Sandeberg, Nicklas Berneklint, Peter Renberg, Benny Eklund, Fredrik Jonsson

Ansvar för klubbkläder: Cia Fochsen

Utbildning: Cia Fochsen

Vår verksamhetsidé

Waxholms OK bedriver verksamhet för de som vill träna och tävla i orientering. Vi har verksamhet för barn, ungdomar, vuxna och föräldrar som vill ha en meningsfull fritid och som vill må bra i kropp och själ. Vi ger chansen till ett livslångt idrottande. Med aktiviteter utanför klubben bidrar vi också till en god samhällsutveckling.

Vi stöttar orienterare att nå sin fulla potential. Vi är en länk till den globala orienteringsgemenskapen och vi bidrar till att utveckla orienteringsidrotten. Vi säkerställer att det finns tränings- och tävlingsarenor genom samarbeten med andra klubbar och organisationer i vårt närområde.

Vi bedriver allsidig, varierad träning med utgångspunkt i Vaxholm i nivåanpassade grupper som blandas över ålders- och könsgränser. Vi orienterar utomhus året runt och som medlem kan man välja om man vill vara med mycket eller lite. Vi har välutbildade tränare och ledare. Deltagande i vår verksamhet ger varje enskild medlem en trygghet i ett sammanhang.

Vår värdegrund

Utvecklande - Att utvecklas är en grundläggande drivkraft. Vi som klubb vill erbjuda individermöjlighet att få utmaningar och lära sig mer.

Gemenskap - Den sociala gemenskapen är viktig och ger trygghet. Deltagande i vår verksamhet ger varje enskild medlem en trygghet i ett sammanhang där man alltid är välkommen.

Öppenhet - Vi är öppna och lyhörda för nya idéer. Vi eftersträvar delaktighet och samarbete för att skapa förtroende. Vi är tydliga i vår kommunikation.

Respekt - Vi respekterar allas lika värde i alla lägen. Vi tar till vara på varandras olikheter och kompetenser.

Uppdaterad: 24 AUG 2020 15:06

Postadress: