Vår verksamhetsidé

Waxholms OK bedriver verksamhet för de som vill träna och tävla i orientering. Vi har verksamhet för barn, ungdomar, vuxna och föräldrar som vill ha en meningsfull fritid och som vill må bra i kropp och själ. Vi ger chansen till ett livslångt idrottande. Med aktiviteter utanför klubben bidrar vi också till en god samhällsutveckling.

Vi stöttar orienterare att nå sin fulla potential. Vi är en länk till den globala orienteringsgemenskapen och vi bidrar till att utveckla orienteringsidrotten. Vi säkerställer att det finns tränings- och tävlingsarenor genom samarbeten med andra klubbar och organisationer i vårt närområde.

Vi bedriver allsidig, varierad träning med utgångspunkt i Vaxholm i nivåanpassade grupper som blandas över ålders- och könsgränser. Vi orienterar utomhus året runt och som medlem kan man välja om man vill vara med mycket eller lite. Vi har välutbildade tränare och ledare. Deltagande i vår verksamhet ger alla – även individualister – en trygghet i ett sammanhang.

Vår värdegrund

Utvecklande - Att utvecklas är en grundläggande drivkraft. Vi som klubb vill erbjuda individermöjlighet att få utmaningar och lära sig mer.

Gemenskap - Den sociala gemenskapen är viktig och ger trygghet. Deltagande i vår verksamhet ger alla en trygghet i ett sammanhang och man är välkommen då man vill.

Öppenhet - Vi är öppna och lyhörda för nya idéer. Vi eftersträvar delaktighet och samarbete för att skapa förtroende. Vi är tydliga i vår kommunikation.

Respekt - Vi respekterar allas lika värde i alla lägen. Vi tar till vara på varandras olikheter och kompetenser.

Årsmötet 2020

Waxholms OK verksamhetsberättelse för 2019

Presentation verksamhetsplan 2020

O-ringen 2025

Underlag för arbetet med Vision 2016-2020

Styrelsens sammansättning under 2020

Ordförande: Annalena Lövkvist-Andersen

Vice Ordförande: Krister Gumaelius,

Kassör: Björn Edén

Sekreterare: Kjell Nordqvist

Ledamot: Cecilia Fochsen

Suppleant: Fredrik Johnsson

Suppleant: Ellinor Mellberg

Valberedning för 2020

Till valberedning valdes Lena Gumaelius till ordförande, Henrik Sandeberg och Claudia Quas valdes till ledamöter på ett år.

Uppdaterad: 24 AUG 2020 15:06

Sponsorer: