Hoppa till sidans innehåll

Stort tack till alla som gjorde det möjligt!

12 OKT 2022 16:22
  • Uppdaterad: 12 OKT 2022 16:22

Och då menar jag verkligen var och en, alla behövdes! 

Det kändes verkligen inte självklart att vi skulle få ihop 50 löpare från Vaxholms OK när vi initierade idéen någon gång i början av sommaren. Vi i Bredd- & motionskommittén uppskattade att vi skulle behöva ha ett 70-tal löpare på pappret för att 50 skulle kunna stå på startlinjen. Det visade sig stämma ganska bra, vi behövde alla tillgängliga löpare i slutänden! Otroligt starkt att vi fick ihop lagen med löpare från Vaxholm!
I år var ett ovanligt svårt år. Banorna var svårare än vanligt, även lagen i täten var ute nästan en timme längre än de skulle. Detta gjorde att hjälteinsatserna i år blev ännu större, då flera fick av oss fick springa svårare banor än man var van vid och några fick utmaningen att vara ute i nattmörkret, det hade vi inte riktigt räknat med...
Förutom alla 50 löpare vill vi också tacka:
  • Björn - som var vår huvudlagledare!
  • Tältgänget, Björn, Bernth och Anna-Lena, som var på plats och satte upp tälten redan på fredagen.
  • Laura- som lagade soppan!
Den största hjälteinsatsen stod ändå familjen Ljungqvist för. De stod för allt fixande med maten,  samtidigt som de hastigt och oplanerat fick hoppa in och springa. När de åkte till 25-manna trodde de att endast Wilmer skulle ut i skogen. Cordula har såhär i efterhand efterfrågat en fortsättningskurs i orientering. :)
/Bredd- & motionskommittén genom Lena
 
Skribent: Ellinor Mellberg
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Waxholms OK - Orientering
c/o Nordqvist, Oxelslingan 10
18539 Vaxholm

Besöksadress:
Eriksö Gård
18535 Vaxholm

Kontakt:
Tel: 0704977462, 0706605392
E-post: This is a mailto link

Se all info