Hoppa till sidans innehåll

Soppträningarna är tillbaka

07 NOV 2022 13:57
  • Uppdaterad: 07 NOV 2022 13:57

Äntligen är vår efterlängtade tradition med soppa efter träningen på tisdsgara tillbaka. Under vinterhalvåret äter vi alla soppa tillsammans i klubbstugan på Eriksö.

Ansvaret för att laga soppa (en eller två sorter), köpa in bröd och pålägg fördelas mellan oss som tränar (familjer). Soppa och bröd bör räcka till ca 40 personer.

Två personer/familjer delar på ansvaret varje vecka och du behöver bara ansvara för en soppaträning under vår vintetrträningsperiod. Soppansvariga har tillgång till stugan under träningen kl. 18-19 för att förbereda, värma och plocka fram. Man har även ansvar för att det blir diskat och iordningställt i köket.

I klubbstugan sitter det en lapp där ni kan fylla i vilket datum ni önskar laga soppa. Fråga gäran era tränare om ni har några funderingar.

Det ska finnas ett alternativ som alla kan äta varje vecka (laktos- & glutenfritt/veganskt). Det bör även finnas laktosfritt smör och glutenfritt bröd som alternativ. 

Kolla alltid innan din tisdag vad som redan finns i klubbstugan, som smör, pålägg, bröd i frysen mm. 

Som ersättning för utlägg får man max 350 kr/soppadag. Skicka scannade kvitton och meddela bankkonto för utbetalning till This is a mailto link.

Skribent: Ellinor Mellberg
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Waxholms OK - Orientering
c/o Nordqvist, Oxelslingan 10
18539 Vaxholm

Besöksadress:
Eriksö Gård
18535 Vaxholm

Kontakt:
Tel: 0704977462, 0706605392
E-post: This is a mailto link

Se all info