Hoppa till sidans innehåll

Beställning av klubbkläder

09 NOV 2020 20:13
Nu är webbshopen för att köpa klubbkläder öppen. Sista beställningsdag är 24 november!
  • Skapad: 09 NOV 2020 20:13

Nu är webbshopen för att köpa klubbkläder öppen. Gör så här: 

Gå in på https://clubshop.nonamesport.com/sv/

Skapa ett användarkonto, använd klubbkoden: 00151WO

Du ser nu hela sortimentet med design, priser och valbara storlekar och kan göra dina beställningar. Det finns klubbdesignade jackor, tröjor, linnen, hoodies och pannband. Det finns också standardvaror utan klubbdesign där vårt pris är 20% lägre än ordinarie pris. Det är olika typer av träningsbyxor och orienteringsbyxor, väska, strumpor mm. Lägg varorna ni önskar i varukorgen, checka ut och betala. Klubben tar fraktkostnaden.

Klubben subventionerar priset på tävlingströjor för alla medlemmar denna gång! Priset är därför satt till 300 kr i shopen både för långärmade och kortärmade tävlingströjor.

En provkollektion för att testa storlek på klubbjackor, tävlingströjor, hoodies och byxor finns i klubbstugan. Passa gärna på i samband med tisdagsträningarna när vi är på Eriksö, eller hör av dig till Cia om du vill prova en annan tid.

Webbshopen stänger 24 nov kl 22.59. Nästa beställning blir troligtvis om ett år så passa på nu.

ULLMAX

Behöver ni varma underställ och strumpor inför vintersäsongen? Klubben säljer Ullmax som har bra och prisvärda träningskläder. Se kollektionen på www.ullmax.se. Om du gör din beställning via klubben slipper du frakten och klubben får provision. Maila din beställning till This is a mailto link senast 17 november. Leverans på träningen 24 november.

Skribent: Cecilia Fochsen
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Waxholms OK - Orientering
c/o Nordqvist, Oxelslingan 10
18539 Vaxholm

Besöksadress:
Eriksö Gård
18535 Vaxholm

Kontakt:
Tel: 0704977462, 0706605392
E-post: This is a mailto link

Se all info