Hoppa till sidans innehåll

Visionsarbete 6 april

10 MAR 2019 08:43
Nu är det dags att uppdatera Waxholms OK´s vision. Kom och hjälp till med dina tankar och synpunkter. Nästa tillfälle lördag 6 april kl 14-18 i klubbstugan.
  • Uppdaterad: 30 MAR 2019 08:11

Vi har ett haft ett första möte då vi tog fram ett utkast till verksamhetsidé och värdeord, se nedan. Dessa ska vi nu arbeta vidare med, vi får ledning av Sisu idrottsutbildarna. Nästa tillfälle lördag 6 april kl 14-18 i klubbstugan. Välkomna!

Anmäl dig här: https://eventor.orientering.se/Activities/Show/9902

Verksamhetsidé sammanfattad

Waxholms OK bidrar till en god samhällsutveckling genom att få fler människor att finna glädje i att röra på sig. Vi ger chansen till ett livslångt idrottande.Vi bedriver verksamhet för de som vill orientera eller bedriva orienteringsverksamhet med utgångspunkt i Vaxholm. Vi har verksamhet för barn, ungdomar, vuxna och föräldrar som vill ha en meningsfull fritid och som vill må bra i kropp och själ.

Vi stöttar orienterare att nå sin fulla potential och vi är en länk till den globala orienteringsgemenskapen. Vi bidrar till att utveckla orienteringsidrotten. Vi säkerställer att det finns tränings- och tävlingsarenor genom samarbeten med andra klubbar och organisationer. 

Waxholms OK bedriver allsidig, varierad träning i nivåanpassade grupper som blandas över ålders- och könsgränser. Vi orienterar utomhus året runt och du kan som medlem välja om du vill träna mycket eller lite. Vi har välutbildade tränare och ledare. Deltagande i vår verksamhet ger alla – även individualister – en trygghet i ett sammanhang.

Värdegrundsord

Utvecklande

Gemenskap

Öppenhet

Respekt

Skribent: Cecilia Fochsen
Epost: Adressen Gömd

Sponsorer:

 

 

Postadress:
Waxholms OK - Orientering
C/o Edén, Asprundan 5
18539 Vaxholm

Besöksadress:
Eriksö Gård
18535 Vaxholm

Kontakt:
Tel: 0706443604, 0709860437
E-post: This is a mailto link

Se all info