Hoppa till sidans innehåll

Strömmingsloppet 2014


Lördagen 10:e maj går Strömmingsloppet, en löpartävling i Vaxholm för barn och vuxna. Klubben har tidigare varit delarrangörer men i år arrangerar vi hela tävlingen och allt runt omkring själva. Detta innebär att vi kommer att behöva alla funktionärer vi kan få ihop. Tävlingen ger intäkter som framförallt går till vår ungdomsverksamhet.

Vi hoppas därför att du kan vara med och hjälpa till som funktionär! Det behövs mycket funktionärer runt banan för att visa vägen och få en säker tävling. Som tack vill vi ge alla våra medlemmar som ställer upp som funktionärer en klubbväst som även är fin att ha på tävlingar och andra arrangemang. Västen finns i storlek XS-XXL, storlekar kan provas efter tisdagsträningarna i klubbstugan. Ange vilken storlek du önskar till Cia senast 18 mars.

Eftersom du inte kan springa själva då du är funktionärer så betalar vi startavgiften för alla som vill springa Österåkersmilen 7 juni (anmälan till Cia). Du får också funktionärsfika, badbiljetter och lite varuprover från våra sponsorer som tack. Barn kan springa loppet och hjälpa till sen, anmäl dem till tävlingen på www.strommingsloppet.se

Om du har bekanta som vill hjälpa till är de givetvis mer än välkomna och får då funktionärsfika, badbiljetter och varuprover som tack för hjälpen. Anmäl dig som funktionär till Cia så snart som möjligt. Om du vill hjälpa till även innan loppet så tas det tacksamt emot!

Ett funktionärs PM kommer att läggas upp här närmare loppet

Uppdaterad: 17 MAR 2018 19:54 Skribent: Hans Malmberg
Epost: This is a mailto link

Sponsorer:

 

 

Postadress:
Waxholms OK - Orientering
C/o Edén, Asprundan 5
18539 Vaxholm

Besöksadress:
Eriksö Gård
18535 Vaxholm

Kontakt:
Tel: 0706443604, 0709860437
E-post: This is a mailto link

Se all info