Hoppa till sidans innehåll

Naturpasset 2010


Välkommen till Naturpasset!

Oavsett om du gillar orientering eller bara vill ha ett mål för dina skogspromenader så är naturpasset någonting för dig!

Med naturpasset köper du en karta med 31 kontroller på Bogesundslandet. Kontrollerna sitter ute hela sommaren så du kan orientera när det passar dig!

Naturpasset fungerar så här: Varje kontroll består av en röd-vit skärm. På kontrollen finns skrivet kontrollens nummer och en kodbokstav (ex. 14-F). Kodbokstaven skall föras in i motsvarande fält på ditt startkort. Flera kontroller kan ha samma kodbokstav.

Kontrollerna sitter uppe under perioden 1 juni – 31 oktober. Om du hittar minst 15 av de 31 kontrollerna och lämnar in startkortet där du köpte Naturpasset deltar du i utlottningen av fina priser. Kontrollerna 1 – 13 samt 15 ligger i enklare terräng och i anslutning till stigar och kan därför nås av nästan alla som kan ta en skogspromenad. Kontrollerna 16 – 31 ligger generellt i svårare terräng.

Naturpasset köper du på Statoil eller Turistbyrån. Naturpasset kostar 70 kr.

Vinnare meddelas per e-post och kommer också anslås på klubbens hemsida.

Du är givetvis välkommen till oss om du skulle vilja orientera mera! Skulle en kontroll vara borta ber vi dig meddela detta till This is a mailto link

Välkomna ut i skogen och Lycka till!

Uppdatering 2010-09-06

Efter önskemål finns nu också kontrolldefinitioner i symbolformat att tillgå. De är uppdelade i två filer för att matcha kartorna. Ladda ner filerna här (PDF):

Tenökartan

Bogesunds slott-kartan

 

Hasse Malmberg och Roland Hammarström-Lindgren
Naturpassansvariga, Waxholms OK

Uppdaterad: 17 MAR 2018 19:54 Skribent: Hans Malmberg

Sponsorer:

 

 

Postadress:
Waxholms OK - Orientering
C/o Edén, Asprundan 5
18539 Vaxholm

Besöksadress:
Eriksö Gård
18535 Vaxholm

Kontakt:
Tel: 0706443604, 0709860437
E-post: This is a mailto link

Se all info