Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från Stockholms Orienteringsförbund


Nu är det hög tid att anmäla sig till vinterns och vårens träffar för 13-14 och 15-16. Första träffen äger rum den 13 januari. Inbjudan och program finns i menyn till vänster och om du trycker på Läs mer...
 
Fredag kväll och lördag den 19-20 januari genomför StOF den traditionella banläggarutbildningen. Som vanligt ihop med Upplands OF
 
StOF satsar extra på kartritning i vinter. Fyra olika kurser genomförs med start den 9 december.
 
Haninge SOK och Stockholms OF hälsar alla juniorer välkomna till 2018 med årets första StOF-lördag i HSOKs klubbstuga i Rudan.
 
November-mars är lite av lågsäsong för orienteringslöpningen. Men det är knappast lugnt. Man måste grundträna för att bli hård till nästa säsong, även se till att vara väl utbildad också.
 
Järfälla OK har bra drag för tillfället. Vi har tidigare uppmärksammat att klubben fått Silverkotte för bra ungdomarbete och att dom kom tvåa på Ungdomsserien. Vid StOF-konventet kom ytterligare en framgång, årets bästa arrangör.
 

StOF-konventet på söndag

(2017-11-17 14:20)
På söndag den 19/11 är det storsamling i Ågesta Folkhögskola. StOF-konventet pockar på uppmärksamhet.
 
Nu är vi äntligen igång! Första etappen av Mila Stockholm By Night genomfördes på onsdagskvällen.
 
Nu börjar grundträningen och uppstarten mot 2018. Mila Stockholm By Night är ett av de sparringarrangemang som Stockholms OF bjuder på under höst och vinter.
 
Ågesta Folkhögskola blir skådeplats för höstens stora händelse inom Stockholmsorienteringen. I år är det ett späckat program med betoning på upplysning - utbildning och kommunikation. Dessutom gästas vi av internationella storheter!
 
Stockholms Idrottsförbund i samarbete med SISU Stockholm ordnar nu en av de viktigaste mötesplatserna för dig som tränare den fre-lö 17-18 november. På söndagen genomför vi StOFs konvent med ett späckat schema. Missa inte årets Superhelg!
 
Tampeeren Pyrintö vann årets 25manna i tät kamp med IFK Göteborg. Bästa Stockholmslag blev IFK Lidingö på plats 10.
 
Juniorprojektet tjuvstartar med Nattorienterarna 13-14 december - något du inte bör missa!
 
Den 15 oktober går ansökningstiden till högskolor och universitet ut. Så även ansökan om att bli en del av Sport Campus Sweden som ger dig möjlighet att satsa på dubbla karriärer.
 
7-8 oktober genomförs 25mannahelgen i Grödinge, Botkyrka. Det lär bli långt ifrån lagom
 

Postadress:
Waxholms OK - Orientering
C/o Edén, Asprundan 5
18539 Vaxholm

Besöksadress:
Eriksö Gård
18535 Vaxholm

Kontakt:
Tel: 0706-443604, 0709-860437
E-post: This is a mailto link

Se all info