Ullmax

Beställning och leverans av Ullmaxprodukter - så här går det till

Klubben samlar ihop och gör beställningar ett antal gånger per år. För dessa beställningar betalar klubben frakten och dessa beställningar ger också en högre provision till klubben. Kataloger finns i klubbstugan och på www.ullmax.se.

Maila artikelnummer och storlek på produkterna ni vill köpa till This is a mailto link. Kläderna delas ut på träningen på tisdagen efter sista beställningsdatum eller enligt överenskommelse med Roland. Med kläderna får du en faktura och pengarna sätts in på klubbens bankgiro.

Datum för beställning via klubben under våren 2015:

• 17 feb 2015
  • 12 maj 2015

Om man vill beställa kläder vid andra datum än ovan kan man själv beställa från Ullmax webbshop www.ullmax.se och  kryssa i att man vill att provisionen går till Waxholms OK. Man betalar då direkt till Ullmax och betalar frakten själv.  Leverans inom ett par dagar.

Uppdaterad: 2016-06-08 06:12
Skribent: Cia